1961 • Göteborg

Kungälv (glass!)–Kode–Rörtången–Kornhalls färja

Söndag 28 april 2024 16:21

Cykel - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Garmin tyckte tvåochenhalv timme löpning. Och hade det varit samma väder som resten av veckan hade jag absolut hållit med. Men en sån här perfekt cykeldag kan man inte slösa bort. Speciellt inte när mina nya effektpedaler äntligen kommit fram från Italien efter mycket leveransstrul (tack för det, UPS). Så nu kan jag få svart på vitt vilken klen cyklist jag är. 🤣

Hade egentligen tänkt min vanliga glassrunda på drygt fem mil, men vädret inspirerade verkligen till en lite längre tur. Så efter det obligatoriska glasstoppet i Kungälv fortsatte jag till Kode och vidare till Solberga och en runda utåt kusten innan jag kringelikrokade mig ner till Kornhalls färja – som jag missade med en minut så det blev 20 minuter extra paus där.

Sega ben efter färjeöverfarten, trögt att ens komma upp i 200 W som tidigare på turen ungefär varit medelvärdet. Märks att cykelbenen inte har fått jobba så mycket än i år. Men det ska det bli ändring på, jag måste ju få valuta för mina dyra pedaler! 😄 Ett riktigt trevligt pass blev det ändå i solen, trots de trötta benen på slutet.

Garmin rekommenderar för övrigt 86 timmar återhämtning, det kan den fetglömma! 😛 (Ja, jag vet att återhämtningstiden gäller för nästa hårda pass men det låter ändå lite väl mycket.)
Bild uppladdad av Erik "Tricky" Fries
78,43   km
Distans
2:49:40
Tid
27,74   km/h
Snitt
135
Snittpuls
153
Maxpuls
82
Kadens
485   m
Total stigning (clk)
Scott Speedster S20
Total distans: 
678:32:54
18187 km